Nieuwe beelden De Buitenparel

Heb je het al gezien? De impressies van de gevels zijn verder uitgewerkt. Daarnaast is er een leuk filmpje te zien waarop de herenhuizen en de appartementen mooi in beeld zijn.

De Buitenparel bestaat uit twee blokken met een combinatie van herenhuizen en appartementen gelegen aan de Parelgraslaan in RijswijkBuiten. Aan de buitenzijde van beide blokken komen elk 6 appartementen verdeeld over drie woonlagen. De appartementen vormen een geheel met de herenhuizen, doordat de daklijn op dezelfde hoogte komt en ze de uitstraling hebben van een herenhuis. Daarnaast hebben zowel de herenhuizen als de begane grond appartementen een voor- en achtertuin. Alle woningen van De Buitenparel worden voorzien van een eigen parkeerplaats.

Aan de website wordt voortdurend gewerkt. Binnenkort komt een tool online om je maandlasten te berekenen. Handig om inzicht te krijgen of een woning in het project De buitenparel voor jou aantrekkelijk is.

Er wordt verder hard gewerkt aan het gereedmaken van de verkoopdocumenten. De verwachting is dat de verkoop begin eerste kwartaal 2020 van start kan gaan. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte!