Voorrangspositie bij inschrijven

Om in aanmerking te komen voor één van de herenhuizen of appartementen geldt vanaf de start verkoop een inschrijfperiode. Je kunt een voorrangspositie krijgen bij de toewijzing als je vóór de sluiting van de inschrijving bij de hypotheekspecialisten van NEXTHome een positief Pre-Qualify gesprek hebt gehad. Binnenkort zullen we je informeren vanaf wanneer je een afspraak kunt maken voor een Pre-Qualify gesprek en worden ook de vanaf prijzen van zowel de herenhuizen als appartementen bekend.

Wat is Pre-Qualify?
Tijdens het Pre-Qualify gesprek bepaal je samen met één van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome of je nieuwe woning haalbaar én betaalbaar voor je is op grond van de op dat moment beschikbare informatie en uitslagen. Met haalbaar bedoelen we: ‘is de hypotheek (als je een hypotheek nodig hebt) verkrijgbaar voor je’ maar betaalbaar is nog veel belangrijker: ‘vind je zélf dat er een betaalbare maandlast ontstaat waarbij ook het leven nog leuk blijft?’

Het Pre-Qualify proces geeft je, als potentiële koper van een woning in De Buitenparel, een voorrangspositie bij de toewijzing ten opzichte van kopers die niet aan dit proces deelnemen. Pre-Qualifyen geeft dus een voorkeursrecht. Pre-Qualifyen is gratis en vrijblijvend. Er is geen verplichting een woning te kopen of de hypotheek via NEXTHome af te sluiten.

Binnenkort vind je hier meer informatie. Wil je dat wij je op de hoogte houden? Schrijf je dan hier in!