Laatste herenhuizen beschikbaar!

Na de officiële sluiting van inschrijving zijn door onze woonconsulenten de virtuele introductiegesprekken gevoerd met alle optanten die een herenhuis of appartement hebben toegewezen gekregen.

Alle appartementen zijn nu onder optie of verkocht onder voorbehoud. Voor deze appartementen is het ook niet meer mogelijk om je in te schrijven. Er staan momenteel nog voldoende geïnteresseerden op de reservelijst.

Van de herenhuizen zijn de meeste woningen ook onder optie of verkocht onder voorbehoud, maar voor de LAATSTE herenhuizen is de inschrijving weer geopend. Wil jij een woning met een eigen unieke uitstraling die je verder nog kan personaliseren door samen aan tafel met de architect je huis helemaal custom made te maken?

Bekijk hier op de interactieve kaart welke herenhuizen nog beschikbaar zijn. Geïnteresseerd? Laat hier je gegevens achter of stuur een e-mail naar woonconsulent@wonenalacarte.nl. Onze woonconsulent zal vervolgens contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en de verkoopprocedure toe te lichten.

Let op, toewijzing gaat op volgorde van binnenkomst.