Eerste koop- en aannemingsovereenkomst De Buitenparel getekend!

Vanaf deze week is er een start gemaakt met het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomsten van de 18 herenhuizen en 12 appartementen van De Buitenparel.

Richard en Zsanett mochten de spits afbijten en hebben hun handtekeningen gezet onder de overeenkomsten voor één van de appartementen op de begane grond. Aan tafel bij de architect hebben zijn hun keuken en woonkamer aan de tuinzijde laten intekenen zodat zij volop van de tuin kunnen genieten. Ze moeten nog even geduld hebben, maar die tijd wordt al ingevuld met het nadenken over de verdere inrichting van hun woning!

Komende weken zullen de koop- en aannemingsovereenkomsten van de andere woningen ook worden ondertekend. Inmiddels zijn alle appartementen verkocht. Het laatste herenhuis is nog beschikbaar. Voor meer informatie neem je contact op met Carolien of Brenda.